TOTUL SIMPLIFICAT...

Pentru ca tu să-ți faci griji doar pentru ce contează.

Te ascultăm.

Spune tot ce îti dorești

Înainte de toate vom discuta deschis și vom realiza două lucruri esentiale pentru a putea lucra împreună: În primul rand, vom initia o legatură om la om, pentru că noi credem cu tărie ca numai așa putem colabora cu succes. Nu ne place limbajul de lemn, ne poti urâ pentru asta :). În al doilea rând, vom contura o imagine a proiectului din care vom face și noi parte.

Imaginează-ti cum ai vrea să arate proiectul tau la final și încearcă să descrii asta cât mai în detaliu. Ce culori ai vrea să folosim, ce fel de fonturi pentru text, ce vrei să transmită, care este publicul tău tintă.

Exprimă-te grafic, fii explicit dacă trebuie, în definitiv afacerea ta are suflet sau cel putin ar trebui să aibă. Noi notăm și luăm aminte apoi îti vom pune ideile în practică.

De aici ne ocupăm noi.

Îți transformăm viziunea în realitate

În functie de dorintele tale, tipul și complexitatea proiectului vom alege platforma potrivită, fie că vorbim de un simplu site de prezentare sau un magazin online complex, astfel încat rezultatul să fie cel așteptat de tine.

Adoptăm conceptul "simplu este mai bine" însă asta nu înseamnă că facem rabat la calitate. Gândim în perspectivî pentru ca proiectul să fie cât se poate de scalabil.

Hei, găzduirea e din partea casei!

Simplu și rapid

Te scăpăm de încă o grijă, toate proiectele realizate de noi beneficiază de găzduire gratuită în primul an. Dacă insiști, putem realiza proiectul și pe serverul tău sau să configurăm și să realizăm proiectul pe un server la alegerea ta.

Indiferent de situatie, te vom ajuta să ai acces la datele tale simplu și eficient, în orice moment.

Te sprijinim să intri în ritm.

Rezolvăm problemele împreună.

Uneori nu merge chiar totul "ca pe roate". La început poate vei avea nevoie de ajutor sau poate vei avea întrebări despre "ce și cum".

Tocmai de aceea ai suportul nostru în perioada de implementare și încă o lună după... gratis.

Ulterior, dacă vei vrea să facem parte din proiectul tău în continuare, putem semna un contract în baza căruia noi facem ce știm noi mai bine iar tu ne plătești contravaloarea cafelelor consumate de noi în moneda preferată :)

Mai simplu de atât nu se poate!

Contactează-ne și hai să punem lucrurile în mișcare.

Halfpin development SRL
CUI: 37334034, REG: J40/4669/2017, Str. M. Cuntan, Nr. 3, sector 5, București

contact@alfadevelopers.ro

0768475609 / 0724189893