Ai ajuns unde trebuie

Ai nevoie de un magazin online?

Fie că vorbim de o companie care vinde mii de produse sau de un mic atelier de manufactură, un magazin online este  practic indispensabil azi și cu atât mai mult în anii ce vor urma.

Un magazin online cu o interfață plăcută și ușor de utilizat poate să crească semnificativ vânzările.

Suntem pregătiți să iți creăm un magazin online, să te ajutăm să îl administrezi dar și să îl promovezi.

Destul de ușor

Cum decurge procesul?

Te ascultăm.

Spune tot ce îti dorești

Înainte de toate vom discuta deschis și vom realiza două lucruri esentiale pentru a putea lucra împreună: În primul rand, vom initia o legatură om la om, pentru că noi credem cu tărie ca numai așa putem colabora cu succes. Nu ne place limbajul de lemn, ne poti urâ pentru asta :). În al doilea rând, vom contura o imagine a proiectului din care vom face și noi parte.
Imaginează-ti cum ai vrea să arate proiectul tau la final și încearcă să descrii asta cât mai în detaliu. Ce culori ai vrea să folosim, ce fel de fonturi pentru text, ce vrei să transmită, care este publicul tău tintă.
Exprimă-te grafic, fii explicit dacă trebuie, în definitiv afacerea ta are suflet sau cel putin ar trebui să aibă. Noi notăm și luăm aminte apoi îti vom pune ideile în practică.

1
De aici ne ocupăm noi.

Îți transformăm viziunea în realitate

În functie de dorintele tale, tipul și complexitatea proiectului vom alege platforma potrivită, fie că vorbim de un simplu site de prezentare sau un magazin online complex, astfel încat rezultatul să fie cel așteptat de tine.

Adoptăm conceptul “simplu este mai bine” însă asta nu înseamnă că facem rabat la calitate. Gândim în perspectivî pentru ca proiectul să fie cât se poate de scalabil.

Hei, găzduirea e din partea casei: toate proiectele realizate de noi beneficiază de găzduire gratuită în primul an.

2
Ajustăm până iți vine perfect

Întotdeauna vor exista diferențe între imaginație și concret. De aceea este posibil să vrei să schimbi anumite lucruri: un text, o culoare sau poate o funcționalitate. Vom face toate modificările necesare astfel încât la predarea proiectului să fie totul așa cum îți dorești.

3
Te sprijinim să intri în ritm.

Rezolvăm problemele împreună.

Uneori nu merge chiar totul “ca pe roate”. La început poate vei avea nevoie de ajutor sau poate vei avea întrebări despre “ce și cum”.
Tocmai de aceea ai suportul nostru în perioada de implementare și încă o lună după… gratis.

Ulterior, dacă vei vrea să facem parte din proiectul tău în continuare, putem semna un contract în baza căruia noi facem ce știm noi mai bine iar tu ne plătești contravaloarea cafelelor consumate de noi în moneda preferată 🙂

Dăm un imbold proiectului. Orice nou proiect trebuie promovat. Tocmai de aceea te vom ajuta cu primele campanii de promovare pentru a ajunge mai usor la primele rezultate.

4

Cât costă?

Pentru noi fiecare proiect este unic și fiecare proiect are particularitățile lui. Dacă la un automobil de exemplu, poate fi calculat un preț unitar, când vine vorba de un site web și mai ales un magazin online, este greu emitem un cost fix tocmai pentru că fiecare site trebuie să fie diferit de toate celelalte.

Însă pornind de la caracteristici comune pentru e-commerce, putem face un pachet orientativ astfel încât să iți fie ușor să iei o decizie.

De la

700 Euro

Platformă wooCommerce sau prestashop, în funcție de tipul și numărul de produse
250 de produse introduse inițial
Temă premium, presonalizată
Design responsive, compatibil cu toate dispozitivele
Pagini cu conținut personalizat
Număr nelimitat produse și categorii
Filtre produse
forme de plată multiple
Formulare de contact
Slider / carusel imagini
Modul conformitate GDPR
Modul SEO
Indexare Google
Creare pagini socializare
Gazduire web gtaruită 1 an

Vreau

La orice proiect realizat de noi există posibilitatea de plată în sistem leasing. Asta se traduce prin cost eșalonat și mentenanță asigurată pe toată durata contractului.

Contactează-ne și găsim împreună soluția perfectă pentru tine.

Ai nevoie de mai mult?